top of page

Riječ, ideja, dogovor, projekt, razrada - uspjeh!

EDUKACIJA ZA DJECU

Vino i jezik mogu se spajati na više načina. Abeceda finih zalogaja spaja ih na degustacijskim večerama gdje se  vina sljubljuju  s jelima po abecedi ili sličnom jezičnom ključu. U igri (stranih) jezika i kušanja vina, postoje i varijante na francuskom i talijanskom jeziku, u obliku radionica i tečajeva za profesionalce 

(sommeliere, enologe, agronome, vlasnike restorana i wine-barova) te za osobne potrebe pojedinaca koji znaju prepoznati važnost vinskih stranih jezika u svom poslu ali i privatno. 

Jedinstveni tečajevi učenja stranih jezika odvijaju se kroz glumu, pokret, igru, pjesmu – predstavu od  2011. u Waldorfskoj školi u Zagrebu  i prate  načela pedagogije Rudolfa Steinera.  Kazališna metoda učenja jezika uspjeva u onome što drugim metodama ide teže jer kazalište je susret igre i pedagogije. Na kraju školske godine, učenici pokazuju naučeno kroz predstave na dječjim festivalima. 

EDUKACIJA ZA ODRASLE

DOGAĐAJI

I PR 

Organiziranje događaja i prateće aktivnosti PR-a zahtijevaju umijeće, pismenost, multifunkcionalne suradnike i predanost onome što radimo.  Sve je moguće organizirati uz dobru pripremu, vrhunsku ekipu i   profesionalnost. Kada je riječ o vinskim događajima, važno je dobro poznavanje vina i scene na kojoj se događaji organiziraju.  Neka vaš događaj osmisle i odrade profesionalci, to je uvijek jeftinije nego da dvaput plaćate amatere!

NOVOSTI

01

24.08.2021.

MALO KAZALIŠTE
Upisi na tečaj francuskog kroz glumu 2021/2022 

02

30.03.2022.

VINSKA SRIJEDA  Wine Wednesday: Francuske sorte zadarskog zaleđa 
@ Fino&Vino, Zagreb

03

21.05.2022.

PJENUŠAVI 
DORUČAK U VINOGRADU
Vinarija Kota, Zlatar Hrvatsko zagorje
bottom of page